ORGANIC WAY este prima linie profesionala pentru păr pe bază de extracte profesionale , plante micronizate, uleiuri esențiale și hydrolates biodinamice KM0.

de calitate extremă, dedicată nevoilor tuturor tipurilor de par, combinate pe cărările wellness SPA.
Formule prețioase, selectate de laboratoarele noastre de cercetare și concepute pentru a captiva oaspeții și personalul de salon intr-un unic multi-senzorial, de relaxare, captivant.
Calitate italiana este combinată cu natura.
Natura devine plăcere.
Plăcerea devine frumusețe.
Frumusețea se exprimă prin creativitatea din mâinile din coaforul noastru.
Creativitatea este combinată cu o abordare etică, conștientă și durabilă.

Am ales ca sursă de inspirație principiile Biodinamica: energia vitala, pământul care le primește,frumusețea care o exprimă.

nu alegi numai o metodă agronomică peste altul, dar se schimbă si viziunea omului asupra mediului, de a intra într-un mod de viață și de gândire ecologic durabil.
Metoda biodinamică consideră sol, planta, omul. Pământul, planeta și cosmosul ca un singur corp sau integrat și viața.Operand biodinamic câmpul , alegi să respecti în țara care o găzduiește păstrarea culturilor fertile în cultură printr-o serie de prelucrare continue bazate pe enzime și preparatele cu totul naturale, fără substanță sintetică sau toxică pentru om și mediu.
De asemenea, alege pentru a efectua aceste sarcini, urmând un calendar clar, dictate în principal de ciclurile lunii, în funcție de ritualuri specifice cuprinse în energie si cultură.
Ingredientele noastre sunt foarte încărcate cu toate principiile lor funcționale.

Toate liniile noastre sunt în sticle și borcane de chihlimbar, sticlă farmaceutică, pentru a păstra puritatea absolută a formulelor noastre botanice.

Este un gest de atenție pentru planetă.Sticla, de fapt, este un material derivat din natural, 100% reciclabil la infinit.
Transparența este, de asemenea, un angajament pentru clienții noștrii din întreaga lume; pentru acest lucru pe etichetele noastre este raportat derivarea din fiecare ingredient. Citește doar legenda și simbolurile de pe partea din spate pentru a obține informații și de a alege mai conștient.

Crestem si distilam direct plantele medicinale de la care primim uleiuri esentiale prețioase, care devin ingredientele noastre active și parfumurile noastre 100% naturale.

păstrată în semințe, alimentate cu dragoste în absența completă a sintezei chimice pe câmpurile noastre, recoltate și prelucrate cu pasiunea care conduce munca noastră de zi cu zi, și-a exprimat cu grijă și creativitate în saloanele noastre în întreaga lume.
Noi credem intr-o frumusete conștientă și durabilă, care să reflecte armonia, respectul, natura, echilibru și sănătatea.

Formulăm o concentrație foarte mare de ingrediente active naturale, organice si biodinamice care face o mare selecție din ingrediente noastre.

și emoliente de origine vegetală sunt cheia pentru eficacitatea tratamentelor noastre cosmetice.
Amplificator natural și derivarea naturala  aduc luminozitate, protecție și sănătate parului în timp.
Amestec de fito-proteine din fibra de par grăsuț, îmbunătățirea structurii de tratament in tratamentul.

Adică, gandind liber (de unele idei comune), produsele pe care le alegi pentru frumusetea ta (unele componente toxice pentru tine și pentru mediu).

că eco-bio nu are aceleași rezultate ca și alte mai traditionale (corect sau chimic), în ceea ce privește eficacitatea, poate că s-a spus că culoarea fără amoniac nu poate atinge același nivel de acoperire a parului gri și aceeași nuanță ca cel traditional, poate că s-a spus că rezultatul de tratamente cosmetice par botanica este mai mic de sintetice.
Acum puteți răspunde la această cu formule chimice pentru a curăța puteți obține același efect, cu protecție suplimentară pentru sănătatea ta .. și pentru a planetei.
Aceasta este, de fapt, modul în care gândim despre formule care sunt eficiente și dermo împreună și eco-friendly:

FARA SLS / SLES, FARA PARABENI, FARA COLORANTI ARTIFICIALI, parfum de sinteză, FARA EDTA, PEG / PPG / BG, SPUNEM NU PETROL DERIVATE DIN PETROL, FARA AMONIAC IN CULORI

Poate că nu putem schimba lumea, dar o putem îmbunătăți cu siguranță! Prin alegerile noastre de cumpărare si de conștientizare a mediului.

cu rețele internaționale de cumpărare comerțului echitabil, în scopul de a sprijini producția noastră dezvoltarea țărilor sărace ale lumii.
Din Africa, Amazon, Indochina și Australia Aboriginal primim materii prime naturale, certificate pe care le punem în fiecare dintre produsele noastre, sprijinind mai mult de 800 de comunități locale.
Integrarea comerțului și educației, economiei și acțiunii sociale este posibilă.

Pentru a minimiza impactul nostru asupra mediului, am ales să folosim numai ambalaje esențiale (și toate reciclate, reciclabile sau certificate eco).

100% reciclabil. Materialele noastre de comunicare și de construcție a sălii sunt reciclate si certificate eco (hârtie și carton FSC, lemn PEFC, bio-plastic, reciclat PET …).

Salonul de coafura devine spațiu spa holistic, unde încrederea în tratamente personalizate, într-o atmosferă SPA, de relaxare și de regenerare unde se înmoaie parul si capul …!

fiind înconjurat de arome profunde SPA, inmuiati parul în baie capilară de tratare si purificare,bazandu-te pe mâinile unui consultant cu experiență în diagnosticarea parului si scalpului, spălarea părului pentru a fi răsfățat cu hidromasaj și să stai într-un loc de lucru dedicat, unde te bucuri de masaj ayurveda pentru specificul pielii , sorbind ceai de plante sau un pahar de suc de fructe refrigerate.
Aceasta este experiența pentru care ne pregătim pentru tine, în saloanele noastre.
Aceasta este conceptul nostru de a fi natural și holistic, care regenerează părul, scalpul, și … mai ales gândurile!