Bine ați venit în OW HEAD.SPA

 

gesturi, servicii și instrumente pentru a certifica salonul tău

Dacă vrei SĂ DIVERSIFICI SALONUL TĂU, transformându-l într-un spațiu dedicat bunăstării clienților tăi.

Dacă nu numai că selectezi pentru salonul tău produse și tratamente formulate cu chimica verde, biodinamici și provenite dintr-un comerț echitabil dar îți dorești să creezi în jurul clientei tale o atmosferă de o proprie și adevarată SPA, folosind aromoterapia, instrumente de diagnosticare și gesturi de bun venit și relaxare.

Dacă gândești că este important să tratezi părul, scalpul, dar, de asemenea, și mai ales…mintea clienților tăi pentru a le oferi lor o ședință eficientă, placută și multi-senzorială, ALEGE SĂ DEVII O  OW HEAD.SPA

 

ALEGE SĂ DEVII O OW HEAD.SPA

 

Dacă vrei SĂ DIVERSIFICI SALONUL TĂU, transformându-l într-un spațiu dedicat bunăstării clienților tăi.

 

Dacă nu numai că selectezi pentru salonul tău produse și tratamente formulate cu chimica verde, biodinamici și provenite dintr-un comerț echitabil dar îți dorești să creezi în jurul clientei tale o atmosferă de o proprie și adevarată SPA, folosindaromoterapia, instrumente de diagnosticare și gesturi de bun venit și relaxare.

 

Dacă gândești că este important să tratezi părul, scalpul, dar, de asemenea, și mai ales…mintea clienților tăi pentru a le oferi lor o ședință eficientă, placută și multi-senzorială, ALEGE SĂ DEVII O  OW HEAD.SPA

nota1

02.Difuzorul ESSENTIAL CLOUD

Creat pentru a face salonul un loc în care o simplă ședință  devine o experiență voluptuoasă, multi-senzorială, de amintit și de dorit.

Cu ajutorul Difuzorului Essential Cloud, proprietățile curative ale naturii vor pătrunde în salon datorită ceței delicate de uleiuri esențiale din ambient.

AROMATERAPIA: folosește tehnologia undelor cu ultrasunete, difuzorul ESSENTIAL CLOUD DIFFUSER vaporizează apa și uleiuri esențiale, fără utilizarea de căldură, lăsând invariate toate proprietățile uleiurilor esențiale.

ATMOSFERĂ: Dacă se dorește, difuzorul ESSENTIAL CLOUD DIFFUSER activează o lumină albă difuză – ideală pentru o atmosferă relaxantă și de regenerare.

PURIFICAREA ȘI UMIDIFICAREA AERULUI: mediul devine curat și parfumat, și este purificat prin funcția de umidificator care reduce efectele nocive ale aerului prea uscat.

DESIGN: un design simplu și esențial care se potrivește oricărui decor.

03.MESAJUL DE BUN VENIT

Vrei ca cu fiecare intrare în salonul tau sa fie dedicată, un mic gest de atenție? Am creat o ceremonie de bun venit în Head.Spa noastru pentru că, de fiecare dată când sunteți oaspetele nostru, este placerea noastra si motivatia de a face treaba noastra cu tot mai mare pasiune.

Oferiți clienților dumneavoastră o bunăstare și o relaxare binemeritată, precum și un tratament special, de fiecare dată când vă vizitează

. Prin gesturi subtile și masaje dulci, alese cu grijă și efectuate cu o secvență specifică, tensiunea și stresul de la cap și umeri poate deveni o simplă amintire.

04.AROMA

Amestecul de ierburi, fructe și flori atent selectate pentru a oferi o infuzie de bine în salonul tau.

 

 

AROMA este o combinatie sublima si perfect dedicat tuturor celor care doresc să ofere clienților lor un nou mod de a se bucura de facilitățile în salon.


Este o infuzie compusa din ingrediente din agricultura ecologică și biodinamica. Parfumul este invaluitor și intens, gustul este plină de satisfacții, sentimentul de relaxare instant.

Clienții savurand AROMA, vor avea o experimenta unică și irepetabilă de a se bucura de gustul si caldura acelorași plante din care sunt extrase ingredientele produselor in mod organic.

Aroma

06.TRICO-ANALYZER

 

Oferiți clienților dumneavoastră un diagnostic specializat pentru scalpul sau părul lor, prin intermediul unei micro-camere speciale, Tricho-Analyzer.

 

 

Scopul este de a oferi clientului consiliere specializată și de a propune îndrumări și tratamente specializate.


Micro-camera afișează starea sănătății pielii și a părului printr-o analiză în profunzime, utilizând o tehnologie video specializată. Ecranul micro-camerei afișează imaginile scanate în timp real, atât stilistului cât și clientului.

Micro-camera face posibilă identificarea dezechilibrelor părului și scalpului într-o manieră simplă și imediată, comparînd imaginile scalpului clientului cu cele din tabelul de tratament OW pentru păr și scalp.

Pe baza diagnosticului pus în urma scanării cu micro-camera, stilistul recomandă tratamente personalizate pentru nevoile clientului.

Repetarea scanării în timpul programului de tratament, va permite atât stilistului cât și clientului să observe progresele obținute.

07.VIBE

Terapia prin muzica se caracterizeaza prin transpunerea clientilor intr-un mediu de relaxare si armonie

Vibe este de selecție de relaxare si meditatie muzicala creata exclusiv pentru saloane OW.


Instrumente care combină influențe orientale și sunete contemporane, creând o fuziune perfecta de stiluri si vibratii, care caracterizează zona de tratamente SPA.

Dacă ați ales să devieniti HEAD.SPA, puteți descărca aici MUZICA direct ON LINE din lista noastra de redare .