Bun venit la Ortofficina

 


ferma biodinamică în care sunt cultivate extractele noastre

Proiectul nostru

HomeProiectul nostru

Proiectul nostru

Proiectul nostru

 

 

50.000 mp. de teren cultivat direct urmărind metoda biodinamică. În compania noastră agricolă, pe dealurile din Bologna, cultivăm, recoltăm și distilăm direct 12 tipuri diferite de plante medicinale. Rozmarin, melisă, salvie, cimbru, mentă, Helichrysum, cresc cu dragosteape domeniul nostru, sunt prelucrate fără utilizarea substanțelor chimice și solvenți și, devin astfel ingrediente biodinamice în formulele noastre la km0.

Ingredientele noastre la km 0

HomeIngredientele noastre la km 0

  ingrediente1-1040x362

   

  De la cultivarea și prelucrarea directă a plantelor noastre medicinale derivă ingrediente pure și fine, bogate în ingrediente active. Uleiurile esențiale biodinamice parfumează produsele noastre într-o manieră cu totul naturală și le încarcă cu funcționalitate cosmetică și aromoterapia specifică.

  ingrediente2-1040x362

   

  Hidrolații biodinamici: apa provenită din distilarea de uleiuri esențiale, păstrează aceleași ingrediente active și se folosește ca bază de formulare în loțiuni, elixire și seruri.

  Extractele micronizate biodinamice: din uscarea  și micronizarea la rece a plantelor medicinale se nasc extractele noastre pure, pe care le amestecăm pe loc în  tratamentele noastre în cadrul salonului realizând servicii personalizate, exclusive, ultra-eficiente.

   

  ingrediente3-1040x362 (1)

   

  Extractele solubilizate biodinamice: derivate din prelucrarea plantelor medicinale, combinate cu diferite băi capilare, măști, balsamuri și linii de styling devin caracteristicile funcționale active.

  Distilarea

  HomeDistilarea

   Am creat un spațiu de producție dedicat distilării în fluxul de vapori a plantelor medicinale provenite din Ortofficina.

   Întregul proces se întâmplă în mod natural, fără utilizarea de solvenți sau alte produse chimice. Plantele sunt uscate, depozitate separat de alte materii prime, distilate direct în laboratoarele noastre de cercetare și dezvoltare.

   Uleiurile esențiale sunt apoi lăsate să se odihnească în decantorul pâlnie specific pentru a se separa complet de faza apoasă (hidrolati) așteptand să fie adăugați puri la formulele cosmetice .

   Biodinamica

   HomeBiodinamica
    

    

   Producerea de ingrediente de cea mai buna calitate, încărcate cu toate principiile funcționale pure

    Menținerea plantelor sănătoase și puternice, astfel încât acestea să se poată apăra de adversități climatice, dăunători și paraziți, fără utilizarea substanțelor chimice de sinteză.

    Producerea de ingrediente de cea mai înaltă calitate, cu conținut deplin de ingrediente active funcționale pure.